ekofamiljens.blogg.se

Vi är en familj som försöker ha en miljövänlig och ekonomisk livsstil. Det bloggas om loppis, ekogrejer, familjeliv, inredning, snickarboden, trädgården samt lite mat och klimat. Följ oss gärna via Instagram Instagram Matbloggstoppen

Ärvda barnkläder is the shit!

Publicerad 2013-09-28 07:00:00 i Allmänt,

E har nyligen ärvt en hel hög med ekologiska barnkläder från en god vän. Hon är tredje barnet, i vissa fall mer, och det är fascinerande att se vilken kvalitet det är i riktiga kläder till skillnad från billiga "slit och släng". Så roligt att packa upp och göra i ordning - inga kemikalier så långt ögat kan nå!
 
En till rolig sak är alla fina (numera retro) kläder som vi fått som M använde när han var liten. Endel hemmasytt och så mycket snyggt! Ska bli roligt att använda i vinter! 
 
I dag ska vi på en stor barnloppis. Som ni misstänker har vi inte direkt superont om kläder, men ska komplettera lite och växer gör ju barn hela tiden har vi lärt oss... Vill även passa på att tipsa om ett set med fem glasskålar på 60kr. Lock av polypropen vilket bedöms som en lågrisk plast. 
 
Kommentarer

Postat av: E

Publicerad 2013-11-09 08:55:09

Vart kommer skålarna ifrån? :)

Svar: De är köpta på Jysk. Kostade ca 60 kr, de sluter ej tätt men bra att ha kex. smörgås, morötter mm i de små. De stora är bra som salladsskål och sen bara sätta på locket om det blir något över.
ekofamiljens.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela