ekofamiljens.blogg.se

Vi är en familj som försöker ha en miljövänlig och ekonomisk livsstil. Det bloggas om loppis, ekogrejer, familjeliv, inredning, snickarboden, trädgården samt lite mat och klimat. Följ oss gärna via Instagram Instagram Matbloggstoppen

Packad kappsäck...

Publicerad 2013-11-04 22:17:05 i Bebis och familjeliv,

Var ute på lite utflykter i dag. Har länge tyckt att det varit svårt med mellanmål till E. Vi for efter lunch och som mellanmål och kvällsmat tog vi med smörgåsbitar med kokosfett, smoothie på plommon, banan, äpple och turkisk yoghurt. Ett kokt ägg i bitar är populärt, känns som det mättar bra och fungerar fint att äta kallt. Kalla kokta makaroner är omtyckt, fick tips från en kompis, ses som lukt och kladdfri underhållning i nödstunder. Andra gånger, när det planerats bättre, har vi med kokta morötter, ärtor eller blomkål som snacks. Banan och äpple alltid bra att ha med, lika så lite olika kex och kvällens mannagrynsgröt. 
 
I den nya resväskan har vi packat lite nygamla leksaker som förhoppningsvis kommer vara intressanta. K:s gamla skor passar bra nu när E gärna går lite om man håller i händerna. Den rostfria flaskan med sugrör fungerar toppen att dricka ur och Mini Kånken bra som skötväska. 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela