ekofamiljens.blogg.se

Vi är en familj som försöker ha en miljövänlig och ekonomisk livsstil. Det bloggas om loppis, ekogrejer, familjeliv, inredning, snickarboden, trädgården samt lite mat och klimat. Följ oss gärna via Instagram Instagram Matbloggstoppen

Nu blev vi lite stolta!

Publicerad 2013-10-12 23:37:00 i Allmänt,

Vår lilla blogg har blivit nominerad till tävlingen Sveriges Bästa Gröna bloggar 2013 i kategorin Årets växande frö och har kommit med i finalomröstningen! Det är en stor ära och vi tackar er läsare som lämnat nomineringen.
 
När vi startade bloggen i somras ville vi inspirera till en miljövänligare vardag men inslag av både loppis, mat, samhällsinformation och familjeliv. Det är roligt och givande att dela med sig och se hur miljötänket sakta rotar sig.
 
Tävlingen pågår till söndag den 27 oktober. Vill ni får ni gärna rösta (man kan rösta en gång per dag)
Till tävlingen -  Sveriges Bästa Gröna Bloggar 2013
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Evelina - Evelinas Ekologiska

Publicerad 2013-10-13 17:43:36

Grattis :)

/Evelina - Evelinas Ekologiska

Svar: Tack! Och vilken fin blogg du har! Den ska bli roligt att följa. Vi har själva varit dåliga på att läsa men hoppas på lugnare stunder nu!
ekofamiljens.blogg.se

Postat av: Viktoria - Ekodeko

Publicerad 2013-10-13 19:45:45

Hej! Grattis till nomineringen, det är en ära att få vara med i samma tävling som er!

Svar: Hej, tack det samma! Det ser ut att gå bra för dig såg jag igår. Du har en fin blogg och jag förstod att det var ett personligt mål att vara så extra roligt! Stort grattis!!!
ekofamiljens.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela